Blinker, de musical (2020)

Blinker keert terug naar het theater

"Blinker, de musical" ging in première op 11 september 2015 in de stadsschouwburg van Brugge. Exact vijf jaar na de wereldpremière brengt TeamJacques - in het kader van 30 jaar Blinker, de musical opnieuw op de planken. Het wordt geen kopie maar een versie 2.0, nieuwe teksten, herwerkte muziek en een splinternieuwe vormgeving en regie.

Blinker, de musical

Het verhaal, naar het boek van Marc de Bel, blijft echter ongewijzigd. We nemen je mee naar Kruisem, op een zomerse dag. Na een jaar lang brieven schrijven zal Blinker, zijn vriendin Nelle eindelijk terugzien. Het lijkt een kalme zomer te worden, tot de geliefde barones van Kruisem sterft. De bouwvallige dovenschool erft het BagBag-juweel maar niemand weet waar het verborgen ligt.
De inwoners van Kruisem slaan de handen in elkaar om het juweel terug te vinden. Maar... heeft iedereen wel de goede bedoeling?

Het verhaal werd geschreven door Marc de Bel. Het oorspronkelijke scenario en de revisie werd geschreven door Jonas Jacques. Muziek werd gecomponeerd door Rory Six.

schrijf je in voor de auditie

TJ zkt CAST

Wij zoeken zowel volwassenen als kinderen om deel te nemen aan deze musical. Misschien wel als Blinker, misschien wel als Nelle?

  • Audities: 25-26-27 oktober 2019 met een tweede ronde tijdens het weekend van 1 november 2019.
  • Repetities vanaf 28 december 2019 in regio Brugge/ Oostkamp
  • Voorstellingen: 10 - 11 - 12 & 13 september 2020, De Valkaart Oostkamp

Neem, vooraleer je inschrijft, het infodocument door. Hierin staat alle praktische informatie, voorwaarden en het repetitieschema.

Lees het infodocument