3 Musketiers

3 Muksetiers de musical

Eén voor allen, en allen voor Eén. Voor de allereerste keer in de Brugse musicalgeschiedenis, steken KotéKoer vzw en TeamJacques vzw de koppen bij elkaar en brengen zij u een prachtig musicalspektakel.

Ter ere van de 150ste verjaardag van de Brugse Stadsschouwburg, werken beide verenigingen samen met Cultuurcentrum Brugge, om deze speciale gelegenheid extra in de verf te zetten. In 2019 is het namelijk 150 jaar geleden dat 'Les Mousqetaire de la Reine' als openingsvoorstelling werd opgevoerd in de nieuwe Stadsschouwburg. KotéKoer vzw en TeamJacques vzw laten deze avond heropleven met de musical '3 Musketiers'.

Ontdek het verhaal

3 musketiers Visual

Ga mee naar het Frankrijk van 1627

De vurige jongeman D’Artagnan heeft als levensdoel om musketier van de koning te worden. Zijn droom brengt hem naar Parijs: de stad van liefde en kameraadschap, maar ook van verraad en duistere intriges. Al snel lopen de spanningen tussen Frankrijk en Engeland hoog op en raakt de jonge held verwikkeld in het politieke spel. Kardinaal Richelieu is bezig met een gemeen plan, samen met Milady de Winter en Rochefort, om zo meer macht te krijgen en koning Lodewijk XIII aan de kant te kunnen schuiven.

In deze roerige periode ontmoet hij drie nieuwe vrienden: de musketiers Athos, Porthos en Aramis. Gedreven door zijn eergevoel en liefde voor de jonge Constance trekt D’Artagnan samen met zijn kameraden ten strijde tegen het onrecht in het koninkrijk. Zullen de moed, eer, kracht en het geloof van deze mannen genoeg zijn om Parijs te redden van de ondergang?

Een samenwerking tussen

Draag jij ons een warm hart toe?
Steun ons

Meer weten over De 3 Musketiers?

Wil je een kijkje nemen achter de schermen bij De 3 Musketiers? Volg ons dan zeker op sociale media en duik in het spannende verhaal van Athos, Porthos, Aramis en D'Artagnan. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.