Soo Mee Beyers

Leer Soo Mee kennen

Liefde voor muziek heeft Soo Mee al van kinds af, ze ging al op jonge leeftijd naar de muziekschool en legde zich voornamelijk toe op viool. Later werd ze ook geïnspireerd door theater en in het bijzonder door dans (theater) en musical. Soo Mee’s passie werd zo groot dat ze na haar studies besloot dit op professioneel vlak verder te zetten. Ze rondde haar dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten dan ook succesvol af. Nu is ze actief bij verschillende gezelschappen, waaronder het Vlaams Muziek Theater, Theater Tol en De Speling; en start ze eveneens vol enthousiasme het nieuwe avontuur bij TeamJacques.

Naast performen in binnen- en buitenland voor uiteenlopend publiek, choreografeert Soo Mee zowel eigen werk als musicals, dans- en theaterproducties; denk aan 'Stepping Out', 'My Fair Lady', 'Cabaret', 'SHOUT!', … In 2018 debuteerde ze tevens als regisseur-choreograaf met de familiemusical "Madagascar”; en vorig seizoen nam ze de rol op van co-regisseur/choreograaf voor 'Cabaret' en assisteerde ze bij 'Een Nacht in Venetië'.

Haar artistieke kwaliteiten, zowel op als achter de scène, blijft ze in ieder geval overal ten volle inzetten. Ook in deze Blinkermusical zal ze zich ongetwijfeld kunnen uitleven, ze kijkt er alvast enorm naar uit!