Background Image
Cultuur voor jong en oud

Cultuur is van alle tijden en voor alle leeftijden. Het jongere publiek houdt zich graag creatief bezig en wil ook zoveel mogelijk proeven van de cultuur om zich heen. Daarnaast willen kinderen zichzelf ook creatief ontplooien door het actief beleven van o.a. de theater- en musicalkunst.

Educatief pakket

Bij iedere voorstelling wordt er een educatief pakket gemaakt. Hierin worden de thema's van de voorstelling op een creatieve manier aangeboden. De perfecte manier om de klas voor te bereiden op de voorstelling of nadien aan de slag te gaan met de onderwerpen.

Screenshot

Ad Fundum, de musical

Sammy Raes en Tom Smits starten de universiteitsopleiding recht en al snel worden ze ondergedompeld in het bruisende studentenleven. Sammy is een van de weinige studenten die niet enthousiast is om te feesten of zich te laten dopen maar hij bezwijkt onder de druk van zijn, familie, vrienden én andere studenten. Guy Bogaerts ziet in Sammy een gemakkelijk slachtoffer en haalt het gevreesde vliegend tapijt van onder het stof. Een levensbepalende beslissing voor Sammy, Tom en alle studenten.

  • Aanbevolen leeftijd: 3e graad secundair onderwijs & hoger onderwijs
  • Duur van de voorstelling: +- twee uur.
  • Speeldata: donderdag 12 september 2024 om 10.00 & 13.30 en vrijdag 13 september 2024 om 13.30 uur
  • Locatie: Cultuurzaal Daverlo / Dries 2, 8310 Assebroek
  • Prijs: €5 / leerling (gratis begeleider per 25 leerlingen)

De zaal heeft een capaciteit van 214 stoelen.

Download de infofiche Boek de voorstelling

Onze voorstelling bij jou op school?

Heb je (praktische) vragen? Neem contact op met ons.

info@teamjacques.be