ARENA Creatie Kids

8 tot 12 jaar

Voor de kids organiseren we wekelijks een ARENAsessie op woensdagnamiddag, waarbij acteren en bewegen centraal staat. We werken hierbij toe naar een toonmoment aan het einde van het schooljaar. In het eerste semester leren we elkaar kennen, oefenen we onze kunsten en zoeken we onze eigen sterkte in de musicaldiciplines. Vanaf het tweede semester werken we toe naar het toonmoment met onze eigen creaties.

Inschrijven

€ 265 / jaar
of
€ 132,50 / semester
 • Locatie? Het Entrepot
 • Wanneer? Woensdagmiddag 16.30 - 17.45
Inschrijven

ARENA Creatie Teens

13 tot 17 jaar

De teens zijn terug! Voor de teens organiseren we ook wekelijks een ARENA sessie op woensdagavond, waarbij creëren centraal staat (theater, dans, … ). In het eerste semester leren we elkaar kennen, oefenen we onze kunsten en zoeken we onze eigen sterkte in de musicaldiciplines. Vanaf het tweede semester werken we toe naar een toonmoment met onze eigen creatie.

Inschrijven

€ 310 / jaar
of
€ 155 / semester
 • Locatie? Het Entrepot
 • Wanneer? Woensdagavond 18.00 - 19.45
Inschrijven

ARENA individuele zangles

alle leeftijden

Vanaf dit schooljaar kunnen jullie ervoor kiezen om zanglessen te volgen. Tijdens de wekelijkse individuele zanglessen wordt er op jouw eigen niveau gewerkt aan jouw zangtechniek. Er wordt geoefend op de aspecten waarvoor jij begeleiding wenst, van ademhaling tot specifieke technieken.

De lesgever is Jonas, tevens medeoprichter en creatief lid van TeamJacques, die reeds mooie ervaring kon opbouwen bij o.a. TeamJacques. Hij behaalde het diploma klassieke zang aan het stedelijk conservatorium te Brugge.

De lessen duren 25 minuten of 50 minuten en gaan door tijdens jouw persoonlijk tijdslot op woensdagavond (17:00-19:50). De plaatsen zijn beperkt en we hanteren het principe “first come, first served”. Je kan inschrijven per jaar.

Alle zanglessen zijn volzet!

Inschrijven

50 min zangles - VOLZET
of
25 min zangles - VOLZET
 • Locatie? Het Entrepot
 • Wanneer? Tijdslot op woensdagavond / 17.00 - 19.50
 • Lesgevers? Jonas
De zanglessen zijn volzet. Registreer je op de wachtlijst door een mail te sturen naar info@teamjacques.be.

ARENA workshops

+ 17 jaar

Voor de volwassenen organiseren we net zoals vorige schooljaren opnieuw losse workshops (6 keer per jaar). Deze zullen doorgaan op zaterdagvoormiddag (10:00-12:30), waarbij de musicaldisciplines acteren en dans telkens afgewisseld zullen worden. Het doel van deze workshops is om een interessante balans te creëren tussen plezier en uitdaging. Ervaring is niet vereist.

Data workshops

 • Zaterdag 16 september - Dans
 • Zaterdag 21 oktober - Acteren
 • Zaterdag 18 november - Dans
 • Zaterdag 24 februari - Acteren
 • Zaterdag 16 maart - Dans
 • Zaterdag 20 april - Acteren

Inschrijven

€ 135 / jaar
of
€ 25 / workshop
 • Locatie? Het Entrepot
 • Wanneer? maandelijks op zaterdagvoormiddag 10.00 - 12.30
Inschrijven

ARENA Spotlight

+17 jaar

Vanaf dit schooljaar organiseren we twee ‘spotlight’ sessies. Deze ‘spotlight’ sessies gaan door op zaterdagnamiddag en gaan dieper in op specifieke musicaldisciplines. Dit jaar kan je kiezen voor een interactieve workshop ‘script schrijven’ en ‘theatergrime’. Je kan inschrijven per workshop (oktober en maart) of per jaar. De kostprijs bedraagt 45 euro per workshop waarbij het lesmateriaal, een drankje en een broodjesmaaltijd is inbegrepen.

Creatief schrijven

za 21 oktober 2024 - 13.00 - 16.00

Tijdens de drie uur durende workshop deelt Jonas tips en tricks rond creatief schrijven. Na enkele creatieve oefeningen om de fantasie en schrijvers-mood te activeren gaan we daadwerkelijk aan de slag om ideeën op papier te zetten.

Inschrijven

Theatergrime

za 16 maart 2024 - 13.00 - 16.00

Een make-up artist deelt alle tips en tricks met jullie. Een buitenproportionele snor… of de perfecte tint foundation. Met de juiste grime kan je een creatieve (realistische en/of gefantaseerde) wereld op een gezicht toveren.

Inschrijven

Inschrijven

€ 45 / workshop
 • Locatie? Het Entrepot

Praktische info

Ervaring is niet vereist

Iedereen krijgt bij ons de mogelijkheid om tot onze ARENA toe te treden. Beginners, gevorderden, podiumbeesten met (en zonder) plankenkoorts, dansers, zangers, acteurs, actrices, ... Hoe diverser de deelnemersgroep, hoe meer jullie van elkaar kunnen leren. De nadruk ligt bij ARENA niet op het presteren en excelleren, maar op zelfontplooiing en het proeven van de verschillende aspecten binnen de theater- en musicalkunst.

Locatie

De workshops worden georganiseerd in Het Entrepot, Binnenweg 4, 8000 Brugge. Er is onthaal voorzien vanaf een half uur op voorhand en tot een half uur nadien.

Hoe schrijf ik in?

Schrijf je in via deze link. Je kan één persoon inschrijven per bestelling. Je kan meerdere workshops toevoegen in je bestelling. Wil je voor meerdere mensen bestellen, dan voer je meerdere bestellingen door. Laat op het einde van je transactie je persoonlijke gegevens na. Zo kunnen we alles in orde brengen voor de verzekering.

FAQ

Heb je vragen over de workshops? Bekijk de veelgestelde vragen!

Zoek het antwoord op jouw vraag

met dank aan