We nodigen je uit
in onze ARENA

Vanaf september 2021 organiseren we 24 losstaande opleidingssessies, verdeeld over acht opleidingssessies per leeftijdsgroep.

  • Initiaties voor kinderen (7-12 jaar) op zondagvoormiddag van 10.00 - 12.00
  • Coachings voor jongeren (13-16 jaar) op zondagnamiddag van 13.00 - 16.00
  • Coachings voor (jong)volwassenen (vanaf 17 jaar) op dinsdagavond van 19.00 - 22.00

Voor kinderen wordt op een speelse en educatieve manier gewerkt aan de verkenning van de basisdisciplines van musical: zang, acteren én dans. Maar ook andere creatieve uitspattingen zullen hier een plaats krijgen. Voor jongeren en (jong)volwassenen worden acht losstaande sessies georganiseerd gelinkt aan de disciplines van musicalkunst.

De sessies vinden (hoofdzakelijk) éénmaal per maand plaats. Ons coachingsaanbod wordt per werkjaar opnieuw uitgedacht en herwerkt om zo elk jaar een nieuw en aantrekkelijk aanbod te creëren. Dus, wie elk jaar terugkomt, wordt elk jaar verrast.

We dragen flexibiliteit hoog in het vaandel: je kiest de workshop (of alle workshops, dat mag ook natuurlijk) die het best bij je past. Zing én dans je graag maar is acteren minder je ding? Wees welkom! Acteer en dans je graag maar is zingen minder je ding? Wees welkom! Jij bepaalt jouw programma.

VOORINSCHRIJVING

Wil je onze ARENA betreden? Schrijf je vandaag nog in en wordt als eerste op de hoogte gehouden van ons lesprogramma.

ik schrijf me in

Ons programma

Wie de lesgevers zullen zijn en wat ons programma zal inhouden, houden we nog even geheim. Kriebelt het nu al om je in te schrijven? Dat kan! Laat je gegevens achter en wij brengen jou persoonlijk op de hoogte van ons programma.

Noteer alvast volgende data* in je agenda.

  • Kinderen en jongeren: 19/09, 17/10, 21/11, 16/01, 20/02, 20/03, 24/04, 15/05
  • (jong)volwassenen: 21/09, 19/10, 16/11, 18/01, 15/02, 15/03, 19/04, 17/05

We organiseren ook een spetterend ARENA-feest, eind juni. Ook daar wil je bij zijn, toch?

Ik schrijf me in

* De data zijn steeds onder voorbehoud.

Praktische info

Ervaring is niet vereist

Iedereen krijgt bij ons de mogelijkheid om tot onze ARENA toe te treden. Beginners, gevorderden, podiumbeesten met (en zonder) plankenkoorts, dansers, zangers, acteurs, actrices, ... Hoe diverser de deelnemersgroep, hoe meer jullie van elkaar kunnen leren. De nadruk ligt bij ARENA niet op het presteren en excelleren, maar op zelfontplooiing en op het proeven van de verschillende aspecten binnen de musicalkunst.

Voor kinderen

Tijdens de initiatiemomenten wordt op een speelse en educatieve manier gewerkt rond een specifiek thema. Deze worden door zang-, spel- of dansoefeningen aaneen gekoppeld. Tijdens de acht sessies van telkens twee uur worden de kinderen ondersteund door een vast docententeam die een educatieve en artistieke aanpak hoog in het vaandel dragen. Opgelet! Er zijn maximum 20 plaatsen per sessie.

Voor jongeren & (jong)volwassenen

Jongeren en (jong)volwassenen worden gedurende acht coachingsessies van ongeveer drie uur ondergedompeld in de musical- en theaterwereld. Binnen de drie coachingsuren krijg je van een expert uit het vak gouden tips en tricks aangereikt waardoor je jouw eigen talenten en mogelijkheden kan verrijken. Opgelet! Er zijn maximum 15 plaatsen per sessie.

Inschrijven kan per sessie

Inschrijven kan per sessie (zolang er plaatsen zijn). Je kan uiteraard voor een reeks sessies inschrijven. We willen hierbij de nadruk leggen op flexibiliteit. Voor deelnemers heeft dit als voordeel dat men enkel inschrijvingsgeld betaalt voor de lessen die ze effectief willen, kunnen en zullen volgen bij ARENA. Daardoor ondersteunen we het onderhouden van diverse hobby’s.

Prijzen

Kinderen betalen 15 euro per sessie, jongeren en volwassenen betalen 20 euro per sessie. Bruggelingen tot en met 25 jaar hebben recht op korting. Bij de allereerste inschrijving wordt een eenmalige meerkost van zes euro aangerekend voor de verzekering.

Locatie

Onze ARENA vindt plaats in “de Zandberg”, Dries 2, 8310 Assebroek. Er is onthaal voorzien vanaf een half uur op voorhand en tot een half uur nadien.

Inschrijven

Wil je onze ARENA betreden? Schrijf je vandaag nog in en wordt als eerste op de hoogte gehouden van ons lesprogramma.

ik schrijf me in

met dank aan