3 Musketiers

3 Musketiers, de musical

Eén voor allen, en allen voor Eén. Voor de allereerste keer in de Brugse musicalgeschiedenis, steken KotéKoer vzw en TeamJacques vzw de koppen bij elkaar en brengen zij u een prachtig musicalspektakel.

Ter ere van de 150ste verjaardag van de Brugse Stadsschouwburg, werken beide verenigingen samen met Cultuurcentrum Brugge, om deze speciale gelegenheid extra in de verf te zetten. In 2019 is het namelijk 150 jaar geleden dat 'Les Mousqetaire de la Reine' als openingsvoorstelling werd opgevoerd in de nieuwe Stadsschouwburg. KotéKoer vzw en TeamJacques vzw laten deze avond heropleven met de musical '3 Musketiers'.

3 musketiers Visual

Lees de recensies

★★★★★
"Liefhebberij vervaagt en zoekt vervaarlijk de grens van het professionele op"
"Vocaal van de eerste tot de laatste noot boeiend en een waaier van emoties oproepend"

Lees de recensie van MusicalVibes

★★★★★
""Het resultaat overstijgt alle verwachtingen."
"De voorstelling ziet er prachtig uit. De kostuums zijn goed verzorgd, het decor is mooi, en ook de belichting weet de juiste sfeer te creëren."

Lees de recensie van Musicalworld

Bekijk de reportage van BOAnews.

Jan zonder Vrees de musical

Ga mee naar het Frankrijk van 1627

De vurige jongeman D’Artagnan heeft als levensdoel om musketier van de koning te worden. Zijn droom brengt hem naar Parijs: de stad van liefde en kameraadschap, maar ook van verraad en duistere intriges. Al snel lopen de spanningen tussen Frankrijk en Engeland hoog op en raakt de jonge held verwikkeld in het politieke spel. Kardinaal Richelieu is bezig met een gemeen plan, samen met Milady de Winter en Rochefort, om zo meer macht te krijgen en koning Lodewijk XIII aan de kant te kunnen schuiven.

In deze roerige periode ontmoet hij drie nieuwe vrienden: de musketiers Athos, Porthos en Aramis. Gedreven door zijn eergevoel en liefde voor de jonge Constance trekt D’Artagnan samen met zijn kameraden ten strijde tegen het onrecht in het koninkrijk. Zullen de moed, eer, kracht en het geloof van deze mannen genoeg zijn om Parijs te redden van de ondergang?

Jan zonder Vrees de musical

Cast

Cast - Brecht Coppers, Matthijs Vandekinderen, Bram Verbeke, Simon Allosserie, Siebe Reusen, Vicky Delrue, Emma Van Vooren, Joke Dumarey, Viktor Quataert, Geert Vermeersch, Sander Van Der Heul

Ensemble - Bernt Sales Segarra, Tine Cornillie, Sanne Op De Beeck, Nick Durivault, Jana Minne, Clarisse Minnebo, Robin Vandekinderen, Marlies Van Dingenen, Maja Dudek, Hanne Van Beveren, Paulien Vandaele, Manon Van Caenegem, Elisa Vanheertum, Marthe Vandooren, Stephanie Verlinde, Linde Dekorte, Demi Dewanne, Anne Bodin, Phebe Vermeersch, Joke Cools en Stan Sabot

Regie - Stefan Van Guyse

Jan zonder Vrees de musical

Een samenwerking tussen

Draag jij ons een warm hart toe?
Steun ons

Meer weten over De 3 Musketiers?

Wil je een kijkje nemen achter de schermen bij De 3 Musketiers? Volg ons dan zeker op sociale media en duik in het spannende verhaal van Athos, Porthos, Aramis en D'Artagnan. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.