Steun ons project en maak deel uit van
onze materiële of financiële partners.

Om dit project te kunnen realiseren zoeken we partners die ons materieel en financieel kunnen/willen ondersteunen.

Wat kunnen wij je bieden?

Tijdens de voorstellingen zijn er programmaboekjes te koop. Hierin kan uw logo een plaatsje krijgen. Ook de Facebookpagina van TeamJacques vzw, met 1500+ vind-ik-leuks, kan een ideaal platform bieden om reclame te maken. Daarnaast hebben we een overzichtelijke website, bieden we vrijkaarten aan, is er mogelijkheid om naar de receptie te komen, er kan een out of the box reclamestunt bedacht worden en nog veel meer. We bieden verschillende soorten sponsorpakketten aan. We garanderen je dat er voor elk bedrijf of instantie een ideale formule bestaat.

Naast financiële steun is ook materiële steun van belang om onze producties te kunnen realiseren. Enkele voorbeelden waarvoor we reeds op materiële steun konden rekenen zijn hout, verf, bloemen, drukwerk, etc. Indien uw bedrijf liever ondersteuning biedt op deze manier, is dit zeker een mogelijkheid. Uiteraard zijn hier geen vaste tarieven, maar onderling kan worden afgesproken wat wij met TeamJacques kunnen teruggeven op vlak van promotie en andere benefits. We zoeken materiële sponsorring op vlak van decor (hout, verf, gereedschap), grime (make-up producten) en promotie (drukwerk en reclame).

Wie bereiken wij?

Grote en jonge gezinnen zijn de belangrijkste doelgroep voor onze producties. Naast familie en kennissen van de cast verwachten we heel wat gezinnen die graag willen proeven van een avondje theater.

Neem contact op

Interesse? Neem dan gerust contact op met Marlies.
marlies@teamjacques.be